Magdalenas värld

Två bloggar

Kära läsare. Under lång tid har jag grunnat, tänkt och vägt fram och tillbaka. Å ena sidan har jag varit angelägen om att satsa på Bryt upp, bryt upp... men då formen kräver en hel del av mig både i tid och engagemang är det ganska svårt att förena bloggen med heltidsjobb."Bloggen ska i första hand ge mig själv något", har jag alltid sagt.

Men hur jag än bär mig åt så blir det ett av alla de göromål som står på min Att göra-lista, vilket inte känns som det ska enligt mig. Därför har tanken på att våga släppa taget om bloggen grott och utvecklats under en tid. Jag älskar att skriva och det är nog mer livsnödvändigt än jag kan förstå, men frågan är om det ska ske i denna form.

Byta bloggform. Därför kommer jag inte att släppa taget om Brytupp.se. Jag kommer att uppdatera bloggen och jag kommer att fortsätta skriva för min egen personliga del. Men såhär i kombination med heltidsjobb har jag bestämt mig för att pröva på att förnya mitt bloggskrivande. Jag tänker försöka skriva i en mer professionell form, kopplat till mitt arbete och yrkesområde.

Jobb-bloggen kommer också till viss del att vara personlig, inläggen kommer att vara något kortare vilket gör att jag kan uppdatera bloggen oftare. Jag hoppas verkligen att du kommer att följa min nya blogg antingen direkt från den nya bloggadressen (se nedan) eller via Bloglovin

Bryt upp, bryt upp lever alltså vidare och du kan när som helst läsa gamla inlägg. Bloggen har nu kommit upp i 871 inlägg, inklusive detta. Mer än nog för en bok. Så det är bara att börja beta av gamla inlägg om du fäst dig vid någon särskild kategori.

Kanske vill jag en dag försöka få ihop dem till en bok? Kanske vill jag en dag skriva en helt ny bok. Men under tiden börjar ett nytt kapitel i mitt liv där jag förenar bloggandet med det jobb jag har. Där ska jag skriva om de tankar och reflektioner som mitt jobb väcker. Kanske jobbar du med något helt annat men upptänker att det jag skriver om ändå berör dig på något sätt.

Så nu bryter jag på sätt och vis upp från bryt upp. 

Bryt upp, bryt upp! Vi ses i Magdalenas NY BLOGG och Bryt upp, bryt upp... ja den lever vidare.

Vi ses här och i nya bloggen! 

Magdalena