Magdalenas värld

In mot stan

In mot stan
Sminket har åkt på, likaså lite snygga kläder. Jag har nytvättat hår och beger mig nu in mot stan. Ett par oemotståndligt snygga skor ska tillbaka till affären, därefter lite andra ärendenninnan jag träffar doktorn och lite senare min bästa H. Skorna är grova, breda och skulle kunna bli hur sköna som helst men jag måste vara kräsen när jag lägger ner 1000 kr på skor numera. Det räcker inte med att de är leopardmönstrade.  Jag får se om det blir några andra bra promenadskor eller om jag bara köper nya löparskor. Jag ska resa snart och skulle behöva nya löparskor, dessa är skönast att gå i sommarhalvåret. Det är underbart att vara på benen och alla grubblerier är glömda.

Nya skor
Skorna är nu tillbakalämnade och ett par nya inhandlade. Det blev ett par praktiska kängor. Jag får gå i sandaler på semestern. Antar att det är viktigare att ha bra skor inför vintern.

 

Sagolikt vackra smycken gör en väninna till mig, Eva E Eriksson. Hon har sin verkstad och butik i Sundsval men det går bra att beställa från hennes webbshop: evaeeriksson.se.  Fotot är från hennes hemsida.