Magdalenas värld

Det närmar sig med stormsteg
Det närmar sig 
Utställningen närmar sig. Det känns både roligt och läskigt. Tack och lov känner jag mig hemma på restaurangen och har varit där ett antal gånger och ätit god vegetarisk mat. Jag har stått över köksbordet i kväll och skurit till Kapafixbitar med namn på målningarna, nu börjar jag bli klar med det mesta som ska göras. Måsungarna skriker ovanför mig som de alltid gör vid den här tiden på kvällen. Ofta går det inte att sova med öppet fönster på natten. De är så hungriga och vill bli uppassade för jämnan. Undra om det bara är mat de vill ha eller om de skriker efter kärlek och sällskap också. Himlen är mörk ikväll. Flera kvällar har den varit orange med lilafärgade moln. Det har varit så vackert. Men ikväll är den mörk och lite sorgsen, ingen solnedgång har glittrat och speglat sig i vattnet.
 
Snart slut 
Min jobbvecka är slut och i morgon väntar studier. Jag har fått sömnsvårigheter vilket leder till att jag är ganska uppvarvad på dagarna. Jag blir övertrött som ett litet barn. Inte nog med det började jag gråta som ett litet barn på jobbet idag. Kanske berodde det på stressen och tröttheten det med, men anledningen var att mitt kontrakt snart tar slut och att jag i och med det ska skiljas från alla mina kära kollegor. Jag slutar om ett par veckor och kommer inte arbeta kvar på det jobbet efter sommaren. Jag ska dock följa med vid flytten till ett annat område men kommer att arbeta för min andra chef och mina andra arbetskamrater som jag trivs jättebra med. I sommar ska jag arbeta på bemanningsbolaget innan jag tar semester och åker till Halland för att måla. Jag måste fixa med biljetter men har allt fokus på utställning och tenta just nu.
 
Nu hoppas jag att jag ska komma till ro. Jag har så stort behov av att sova och är så slut i kroppen, längtar och vill inget hellre. Ändå är det så svårt varje kväll. Bryt upp från sömnsvårigheter!