Magdalenas värld

Web design med Rickard

Ur min jobblogg på magdalenaberger.se

Web design med Richard mitt i juli visade sig vara ett toppenbra beslut. Jag har länge varit sugen på att lära mig göra web sidor, sökoptimera och lära mig hantverket på riktigt. Av någon anledning har jag inte tillåtit mig det tidigare utan ansåg det inte vara legitimt med web design förrän jag startade mitt företag.

Jag har bloggat privat i flera år. Under en period var jag så pass seriös med bloggandet att jag hade sponsorer och tjänade pengar på bloggen. Det var inga stora summor men det hände att jag fick ett par, tre tusen vissa månader. Men det är roligaremed web design för i detta ingår så mycket. Det är kreativt och rejält med pillgöra.

I höstas började jag blogga i jobbet och la min privata blogg lite åt sidan. Den hanns inte mer och dessutom kände jag mig ganska färdig med den. Många har uttryckt saknad men det blev för mycket av en envägskommunikation. Människor läste inläggen eller åtminstone besökte de bloggen dagligen. Men när jag började arbeta som heltidsanställd konsult hann jag inte med helt enkelt.  Då bestämde jag mig för att börja blogga om jobbet.

Men nu har alltså en helt ny fas i livet inträtt. Som företagare med egen hemsida är det dags att ägna sig åt web design. Både på det yrkesmässiga planet men kanske framförallt för att det är så roligt. Jag är ledig en vecka till innan semestern är slut och kommer att hinna sitta och fördjupa mig i det jag lärt mig. Fixa och trixa, fila och ändra. Så bli inte förvånad om websidan ständigt uppdateras.

 

IMG_4565

IMG_4566Är du sugen på att gå en mediakurs kan jag rekommendera Mediakurser